Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014
0 comments

Ένα διατροφικό κολπάκι για να μην ανεβαίνει απότομα το σάκχαρό σας

11:48 π.μ.
Αν έχετε υψηλό σάκχαρο ή κληρονομικό υψηλού σακχάρου τότε σίγουρα ο γιατρός ή ο διατροφολόγος σας θα σας έχει πει να αποφεύγετε τους πολλούς υδατάνθρακες όπως το ψωμί, το παξιμάδι, το ρύζι, τα μακαρόνια.
Αν όμως θέλετε να τρώτε ψωμί, σας έχουμε ένα μικρό μυστικό που θα βοηθήσει να μην ανεβαίνει πολύ και απότομα το ζάχαρό σας.


Και ποιο είναι αυτό; 

Βάζετε πάνω στο ψωμί λίγο βούτυρο ή ακόμη καλύτερα λίγη μαργαρίνη. Η λιπαρή αυτή ύλη, χάρις στα λιπαρά που περιέχει έστω και σε μικρή ποσότητα, επιβραδύνει την απότομη αύξηση του σακχάρου στο αίμα και βοηθάει την καλύτερη και πιο ήπια απορρόφηση του.
 Επίσης για άτομα με υψηλή χοληστερίνη θα μπορούσε να προτιμηθεί και κάποια λειτουργική μαργαρίνη, ώστε να συνδυάσετε και καλύτερο έλεγχο του σακχάρου αλλά και της χοληστερίνης σας.

Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr




ΠΗΓΗ ΑΡΘΡΟΥ

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top