Παρασκευή 19 Ιουλίου 2013
0 comments

GAME OF THRONES SEASON 4 ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ

5:32 π.μ.









TA ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ  ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Ο ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΚΗΝΟΘΈΤΗΣ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΔΕΊΤΕ 



Η Σέρσει χάνει έναν γιο.  Στο γάμο του  ο Τζέφρευ, δηλητηριάζεται και πεθαίνει. Η Σέρσει είναι εξωφρενών,απαρηγόρητη για αυτό που συνέβη στο γιο της   και κατηγορεί τον Τύριον ότι αυτός το σχεδίασε. Τον συλλαμβάνει και τον κρατά  κλειδωμένο στα μπουντρούμια , με την ευκαιρία του  γεγονότος παρηγορείται στο  ότι επιτέλους θα απαλλαγεί  από τα πιο μισητό αδελφό της.
 Η Σερσει  χάνει έναν αδελφό. Τζεύμυ  αρχίζει να διακρίνει  το  φρικτό πρόσωπο της σερσει . Εν μέρει λόγω της περιπέτειας που είχε με τη Μπριάν, μια πραγματική γυναίκα που αντιστέκεται παθιάζεται και αγαπά , συνειδητοποιεί ξαφνικά, "Πω , η αδελφή μου είναι ένα τεράστια σκύλα!" Οι δύο γίνονται ολοένα και πιο εχθρικοί, με τη Σέρσει  να κοροϊδεύει το κομμένο  του χέρι  .
Η Σερσει χάνει έναν άλλο αδελφό.Τζευμυ  είναι σίγουρος   ότι  ο Τύριον είναι αθώος, έτσι τον ελευθερώνει. Όταν το κάνει όμως, Τύριον  τον πληροφορεί ότι  η Σέρσει  έχει κοιμηθει με τους πάντες τριγύρω της . Μετά από αυτό, η Σέρσει είναι συναισθηματικά νεκρή για τον  Τζευμυ. Όταν η είδηση ​​της διαφυγής Τύριον φτάνει στη  Σέρσει τρελένεται απο θυμό . Σε μεγάλο βαθμό λόγω των όσων Τύριον κάνει πριν εξαφανιστεί ...
 Η  Σερσει.χάνει έναν Πατέρα Πολλές απώλειες  και μεγάλες  για  τη Σέρσει  στην  επόμενη σεζόν (δάκρυα - όχι πραγματικά).. Μόλις Τύριον ελευθερώνεται από τον Τζευμυ , σταματά στο δωμάτιο του πατέρα του για να πει αντίο ... και τον δολοφονεί.Η  Σέρσει  συνθλίβεται από την είδηση, γιατί πραγματικά εξαρτάται από τον πατέρα της, περισσότερο από ό, τι θα θέλε να παραδεχτεί. Ωστόσο, βλέπει το θάνατό του ως μια ευκαιρία για να δείξει τι μπορεί να κάνει μόνη της.
Η Σερσει αποκτά  το Βασίλειο. Ο Τόμμεν  αδελφός του Τζέφρευ στέφεται βασιλιάς, αλλά αυτός είναι μόνο οκτώ, οπότε δεν μπορεί πραγματικά να είναι υπεύθυνος. Και με τον  Tύριον, τον  Ταιγουίν  και τον Τζοφρευ  νεκρούς τους δυο και εξαφανισμένους τους αλλους , δεν υπάρχει κανείς για να σταθεί ανάμεσα στη Σέρσει και την κυριαρχία της  πάνω στα επτά βασίλεια. .
Πιστεύουμε ότι η 4 σεζόν θα έχει μεγάλες απώλειες  για την Σέρσει  συνειδητοποιώντας ότι είναι κυρίαρχος του παιχνιδιού . Έχει πολλά να κάνει  στο τέταρτο βιβλίο, όπου κάνει το ένα  λάθος μετά το λάθος στη λειτουργία του βασίλειο και αρχίζει σε όλους δυσπιστία γύρω της, με αποτέλεσμα σε μια θεαματική πτώση.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top