Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013
0 comments

Μαυρίστε φυσικά και ανέξοδα με... τα φακελάκια από το μαύρο τσάι!

1:40 μ.μ.
Το «ψεύτικο μαύρισμα» έχει αυξηθεί σε δημοτικότητα, από τι στιγμή που η γνώση μας για τις μακροπρόθεσμες παρενέργειες της υπερβολικής έκθεσης στον ήλιο έχει αυξηθεί.
Δυστυχώς πολλά προιόντα αυτόμαυρίσματος έχουν ξεπηδήσει στην αγορά με όχι πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, άλλα με άσχημη μυρωδιά και άλλα με αφήνουν ένα πορτοκαλί χρώμα.

Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι επιθυμούν να εγκαταλείψουν την ιδέα του "ψεύτικου μαυρίσματος" και ψάχνουν για πιο φυσικούς  και πιο αποτελεσματικούς τρόπους. 
Το τσάι με φυσικές τανίνες και την ικανότητά του να δίνει χρώμα, είναι ένα από τα καλύτερα φυσικά και εύκολα συστατικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για "ψεύτικο μαύρισμα"!
Πως θα το φτιάξετε:

1. Βράζουμε ένα τέταρτο του λίτρου νερό

2. Τοποθετούμε δέκα φακελάκια τσαγιού σε μια τσαγιέρα ή σε άλλο θερμοδοχείο ασφαλές με καπάκι.

3. Ρίχνουμε το βραστό νερό πάνω από τα φακελάκια τσαγιού. Καλύψτε και αφήστε τα για 20 λεπτά.
4. Αφαιρέστε τα φακελάκια τσαγιού, και χρησιμοποιείστε ένα χωνί, μεταφέρετε το τσάι σε μια φιάλη ψεκασμού. Το τσάι που φτιάξατε μπορεί να αποθηκευτεί στο ψυγείο για μέχρι ένα μήνα.
5. Αρχίζετε να ψεκάζετε το σώμα με το τσάι, ένα τμήμα τη φορά  (το ένα πόδι, το ένα χέρι, κ.λπ.).Τρίψτε το γρήγορα και ομοιόμορφα. Το τσάι πρέπει θα λειτουργήσει σαν ένας απαλός λεκές και  σιγά-σιγά θα σκουρύνει το δέρμα σας. Για το μέγιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε το τσάι μετά από ένα ντους, οπότε  και δεν θα ξεπλυθεί.
Tip:
Προσθέστε ένα κουταλάκι του γλυκού αμυγδαλέλαιο και μερικές σταγόνες από το αγαπημένο σας αιθέριο έλαιο για να προσθέσετε άρωμα και ενυδάτωση. Να είστε βέβαιοι ότι έχετε ανακινήσει καλά πριν από τη χρήση.
Ομάδα neadiatrofis.gr                                       
 
 
ΠΗΓΗ ΚΛΙΚ                 

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top