Κυριακή 12 Μαΐου 2013
0 comments

Ποια είναι τα συστατικά μιας σωστής δίαιτας-Nεα διατροφής

5:21 π.μ.
Πλησιάζοντας προς το καλοκαίρι, όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που σκέφτονται πλέον σοβαρά να απαλλαγούν από τα κιλά που τόσο επιμελώς κρύβονταν μέσα στα βαριά και ριχτά χειμωνιάτικα ρούχα.


Στη λαχτάρα τους όμως αυτή συχνά κάνουν λάθη και καταφεύγουν σε μη ισορροπημένες μεθόδους διατροφής, με αποτέλεσμα την αποτυχία. Αν λοιπόν είστε από αυτούς που δεν θέλετε να κάνετε λάθη, σας παραθέτουμε τα βασικά κλειδιά της επιτυχίας μίας δίαιτας.

Ξεκινάτε πάντα την ημέρα σας με πρωινό γεύμα
Το πρωινό αποτελεί ίσως το σημαντικότερο γεύμα της ημέρας και αναπόσπαστο κομμάτι ενός σωστού και ισορροπημένου διαιτολογίου, καθώς παρέχει στον οργανισμό την απαιτούμενη ενέργεια και τα βασικά θρεπτικά συστατικά. Αποτελεί την πρώτη πηγή ενέργειας για τον οργανισμό, μετά την πολύωρη «νηστεία» που συνεπάγεται ο ύπνος.
Θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον μία μερίδα γαλακτοκομικών αλλά και υδατάνθρακες, υπό μορφή δημητριακών, ψωμιού, φρούτων και φρέσκων φρουτοχυμών.
Ένα πλούσιο πρωινό βοηθάει την καλύτερη δυνατή λειτουργία του οργανισμού σωματική και πνευματική, δίνοντας τη δυνατότητα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις των καθημερινών δραστηριοτήτων. Η έλλειψη του δημιουργεί σοβαρές προϋποθέσεις για τη δημιουργία πείνας και στέρησης κατά τη διάρκεια της ημέρας, αυξάνοντας την πιθανότητα για «βουλιμικά» τσιμπολογήματα. Συνέχεια εδώ

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top