Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013
0 comments

ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΟΥ

12:08 μ.μ.
ΥΠΑρχουν ενα σωρο τηλέφωνα και ενα βουνο διαφορετικές χρεώσεις το doctor anytime Κλεινεις ραντεβού δωρεαν με συμβεβλημενους γιατους με τον ΕΟΠΠΥ me ενα κλικ δωρεάν Μια νέα υπηρεσία στο διαδίκτυο, κάνει την ανατροπή στο χώρο της υγείας και έρχεται να διευκολύνει τη ζωή ασθενών και ιατρών.
Το DoctorAnytime.gr, το website που φέρνει σε επαφή τον ασθενή με τον ιατρό της επιλογής του, μετατρέπει σε εύκολη και γρήγορη τη διαδικασία κλεισίματος ραντεβού μέσα από μόλις 3 βήματα! Συμπληρώνοντας ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ-ΠΕΡΙΟΧΗ-ΑΣΦΑΛΙΣΤΚΟ ΤΑΜΕΙΟ οι ασθενείς μπορούν να βρουν και να κλείσουν ραντεβού με τον ιατρό της επιλογής τους χωρίς αναμονή!Όσο απλό είναι για τους ασθενείς να κλείσουν ραντεβού με τον ιατρό τους, τόσο απλό είναι για τους ιατρούς να δεχθούν νέους πελάτες στο ιατρείο τους.
Οι ιατροί που είναι μέλη του δικτύου DoctorAnytime έχουν το προφίλ τους και τη προσωπική τους σελίδα με πληροφορίες για τις υπηρεσίες τους δίνοντας την ευκαιρία στους ασθενείς να τους γνωρίσουν καλύτερα. Ο κάθε ιατρός μπορεί να παρουσιάσει το Βιογραφικό του, τις Σπουδές και τους Μεταπτυχιακούς του τίτλους, τις δημοσιεύσεις του, την Ειδικότητα κι Εξειδίκευση στον κλάδο του καθώς επίσης και τις Κλινικές ή Σωματεία που συνεργάζεται.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top