Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011
0 comments

ΞΟΡΚΙΑ ΠΕΡΙ ΠΝΕΥΜΑΤΩΝ

9:54 π.μ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΑΣ   ΜΗ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΘΕ ΕΥΘΥΝΗ


Ξόρκι για να   απαλλαγείτε από ένα ενοχλητικό πνέυμα

Πες
  Ότι είναι σκοτεινό να γεμίσει  με φως, διώξτε  αυτό το πνεύμα από τα μάτια μου."


Πριν ξεκινήσετε, βάλτε  το χέρι σας μπροστά σας, και οραματιστείτε τη   ροή της  δύναμης από το χέρι σας να φεύγει και να πείτε  στη συνέχεια, τα λόγια, αφήνοντας την οραματίστείτε ένα  μπλε-άσπρο φως από το χέρι σας, τη  δύναμη να γεμίζει  το δωμάτιο ή το σπίτι ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο που θα μπορούσε να είναι.




Ξόρκι  για να δείτε  πνεύματα

Για να δείτε πνεύματα, παλιά Ευρωπαϊκά  γριμμόρια  συστήνουν  ανάμειξη αλόη, πιπέρι, musk, Vervain,και σαφράν και καίγοντας αυτό σε ένα νεκροταφείο. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτό για άλλες περιοχές (όπως αυτά της που το πνεύμα έζησαν), προσθέτοντας λίγη γλυκιά χόρτου ή καπνού σε μια επιχείρηση ειδικά προετοιμασμένο θυμίαμα.Δημιουργήστε το θυμίαμα για την επέτειο του θανάτου του ατόμου που θέλετε να επικοινωνήσετε.Αυτό είναι στη συνέχεια να πυρωθεί στις 11 π.μ., στην ασφάλεια του ένα μαγικό κύκλο που κρατά επίσης συμβολικά στοιχεία να σας συνδέσει με την οντότητα. Ένα ξόρκι για την ενθάρρυνση της παρουσίας του πνεύματος είναι"Φύλακες της σφαίρας Πνεύματος, ακούστε και  καθοδηγήστε το  λόγου μου.Όταν χτυπάει ώρα μαγείας αλήθεια, φέρτε τον φίλος μου (αγαπούσε ένα, κ.λπ.) ____ για μένα. Άλλες ψυχές που ακούνε την έκκλησή μου δεν είναι ευπρόσδεκτοι σε αυτό το μέρος.Μόνο το ένα είναι γνωστή ως _____ μπορεί να εισέλθει ιερό χώρο. "
Επαναλάβετε το αίτημα τρεις φορές, είκοσι λεπτών, στη συνέχεια, περιμένετε ήσυχα για ενδείξεις
παρουσία. Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν το άρωμα των λουλουδιών ή μια ευνοημένη Κολωνία, ένα δροσερό άνεμο κυκλοφορία των κουρτίνες, και τα κεριά βγαίνουν έξω ή σύσπαση αστάθεια.


και φυσικά  για να αποφεύγονται  η παρερμηνείες αλλα και η ενέργεις  των  αδαών δεν είναι όλο το κείμενο για λόγους ασφάλειας









Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top