Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011
0 comments

ΤΗΛΕΚΙΝΗΣΗ

7:21 π.μ.


Τηλεκίνηση δεν είναι μια εύκολη ικανότητα . Παίρνει το χρόνο και την πρακτική για να έχουν επιτυχία στο χειρισμό αντικειμένων.

Διαλογισμός Βρείτε ένα μέρος όπου κανείς δεν θα σας ενοχλήσει για τα επόμενα 10 λεπτά. Aπενεργοποιήστε το κινητό σας για να αποτρέψετε τυχόν ενοχλήσεις. Τότε θα πρέπει να διαλογίζεται. Σε ορισμένα μέρη  από τη Μέση Ανατολή και πολλά μέρη της Αυστραλίας βρίσκει κανείς  τους ανθρώπους να διαλογίζονται για ώρες ημερησίως. Έχουν πολλές διαφορετικές τεχνικές για να το πράξει, και αυτό που νομίζω ότι είναι πιο εύκολο, αλλά λιγότερη ανταμοιβή είναι η εξής: Καθίστε στο πάτωμα με τα μάτια κλειστά. Να είστε όσο το δυνατόν περισσότερο χαλαροί, προσπαθήστε να καθαρίσετε το μυαλό σας από τα πάντα.
Τώρα εστίαστε αργά όλη την προσοχή σας στα δάχτυλα των ποδιών. Απλά σκεφτείτε τα για μερικά δευτερόλεπτα. Στη συνέχεια κάνετε το ίδιο με τα πόδια σας, τους αστραγάλους σας και να προχωρήσουμε μέχρι να σκεφτόμαστε κάθε μέρος του σώματός σας. Αν γίνει σωστά, αυτή η άσκηση θα πρέπει να σας χαλαρώσει σε μεγάλο βαθμό. Μόλις σκέφτεστε για το κεφάλι σας, η οποία θα πρέπει να συμβεί περίπου δεκαπέντε λεπτά αργότερα, ξαφνικά προσπαθήστε ναμη  σκεφτείτε τίποτα. Αυτό ακούγεται δύσκολο, όπως είμαστε βιολογικά δύσκολο για να κρατήσει το μυαλό μας απασχολημένο, αλλά με την πρακτική θα είστε σε θέση να καθαρίσει το μυαλό σας. Μόλις το κάνετε, θα φτάσετε μια φωτισμένη κατάσταση εάν η εκπλήρωση της τηλεμεκίνησης είναι ευκολότερη. Θα πρέπει να είστε εντελώς χαλαροί τώρα, που  να μην  ανησυχείτε για τίποτα . Να θυμάστε, αν ανησυχείτε για  κάτι , είτε   σκεφτείτε γρήγορα κάτι για αυτό ή να το ξεχάσετε. Η τηλεκίνηση συνδέεται στενά με την κατάσταση του νου σας, δηλαδή την ψυχική ηρεμία σας

ΤΕΧΝΙΚΕΣ

Το Κερί Πρόκειται κυρίως για Pyrokinesis, αλλά είναι μια πολύ καλή άσκηση, ωστόσο. Αυτό που κάνετε είναι απλή: Ανάψτε ένα κερί και να το μετακινήσετε με το μυαλό σας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το εν λόγω άρθρο.(όταν δημοσιευθεί)

Το μολύβι Αυτό μπορεί να γίνει σχεδόν οπουδήποτε. Απλή πιάσε ένα μολύβι και τοποθετήστε το σε ένα γραφείο. Συγκεντρώστε όλη σας τη  δύναμη στο μυαλό για το μολύβι και να προσπαθήσει να το μετακινήσετε - κάνει ό, τι μπορείτε να κάνετε το μετακινήσετε. Πρέπει να κάνετε  να το μετακινήσετε. Κρατήστετην εικόνα αυτή  να εξετάσετε  το μολύβι   και να το φανταστείτε σαν προέκταση του σώματός σας. Σκεφτείτε ότι το ίδιο εύκολα όπως μπορείτε να κινήσετε το χέρι σας, μπορείτε να μετακινήσετε το μολύβι. Με αρκετό χρόνο, προσπάθεια και αποφασιστικότητα θα είστε σε θέση να το μετακινήσετε.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top