Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011
0 comments

BLACK RAVEN TO ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΦΑΟΥΣΤ

10:44 π.μ.


΄
Όλοι ξερουν την ιστορία ότι ο φάουστ ήταν ασυτός που κάλεσε το διάβολο σε μια ματαιοδοξία της ζωής του με σκοπό να ξαναγίνει νέος .Για  ολόκληρη την ιστορία  τη γνωστη του φάουστ  ΚΛΙΚ ΕΔΩ .Εδω  θα  εξετάσουμε τοπεριβόητο μάυρο κοράκι το βιβλίο που έγραψε  ο ίδιος  ο φάουστ  με την επιρροή του  σατανά καθώς λεγόταν.Το βιβλίο του γιατρού Johannes Φάουστ είναι ένα από τα πιο γνωστά γριμμόρια στη γερμανική ιστορία του αποκρυφισμού . Οι γερμανοί μάγοι συνήθως αναφέρονται σε αυτόν  ως «εξαναγκασμός Γιατρός Φάουστ του Κόλαση." Θα αποδώσουμε την προέλευσή του στους Ιησουίτες,ίσως και λόγω του ύφους του βιβλίου.Οι αρχάριοι και μαθητευόμενοι  μάγοι χρησιμοποιούν αυτό το γριμμόριο  ως πηγή για να κατασκευάσουν  τα φυλαχτά τους. Για το άτομο που ξέρει πώς να διαβάσει μεταξύ των γραμμών, αυτό Grimoire προσφέρει πολλά περισσότερα. Ανοίγει η πρόσβαση σε μαγικές δυνάμεις  με  ένα τεράστιο δυναμικό, ειδικά όταν ο μαθητής έχει επίσης πρόσβαση στην Faustian Ταρώ. Αυτή η τράπουλα δεν είναι μια Ταρώ τράπουλα με τη στενή έννοια, αλλά μάλλον μια αναπαράσταση των ενεργειών που βρίσκονται  βαθιά μέσα μας, έτοιμο να εξυπηρετήσει το άτομο που έχει το θάρρος να τις  ξυπνήσει.Ένα βιβλίο με πληθώρα μαγικών επικλίσεων  εμβλήματα πνευμάτων ακόμα και του μεφιστοτέλη γραμμένοσ ε ένα βαρύγδουπο ύφος κατανοητό αλλα  με παράληλα νοήματα.Για  ευνόητους λόγους δεν θα  υποδείξουμε  απολύτως  καμία απο τις μαγικές επικλήσεις ετε τα εμβλήματα   για ευνόητους λόγους.
θα κλείσω με  μια προειδοποίηση  και ένα μήνυμα απο το δημιουργό του βιβλίου  

Η Προειδοποίηση!


Ποτέ μου να μη  διαβάσω φωναχτά χωρίς έναν μαγικό κύκλο
Διαφορετικά, αποτελώ μεγάλο κίνδυνο για εσάς!
Το πνεύμα που δε θα μπορείτα να κάνετε  να σας  υπακούσει
Θα δέσει  τον εαυτό του αποδίδουν στο δέρμα σας.      (θα σας  κυριεύσει)
Δεν μπορείτε να τον διαλύσετε-διώξετε
Και  θα εργάζεται σε σας πολύ σκληρά
Έτσι ώστε να μπορεί να συνδεθεί μαζί σας απόλυτα.
Ως εκ τούτου ΠΡΕΠΕΙ να  δημιουργήσετε τον  κύκλο μου πρώτα
Και να προετοιμάσει τα πάντα πολύ καλά.
Μην ξεχάσετε την ακριβή σφραγίδα  του πνεύματος
Πριν ξεκινήσετε με τα έργα.
Να είστε βέβαιος ότι έχετε το σύμβολο
Από το πνεύμα τους οποίους επιθυμείτε περισσότερο.
Αν καλέσετε  με δύναμη
Θα επιτευχθούν μεγάλα αποτελέσματα
Αυτός είναι ο τρόπος για σας
Για να εξαναγκάσετε τα πνεύματα
Όπως έχω κάνει κι εγώ.
Πρέπει να σας φέρουν Ό, τι ζητάτε.(απόσπασμα  απο το βιβλίο του φάουστ το μάυρο κοράκι μετάφραση καταλέξη  για το παρόν ιστολόγιο )

Εγώ ο  γιατρός Johannes Faustis Miracul Τέχνης και συγρραφέας του  μαγικόυ βιβλίου, ή The Black Raven, ηΤριπλασιασμός εξαναγκασμός της κόλασης. Με αυτό το βιβλίο μου, ο Δρ Johannes Φάουστ, έχω εξαναγκασεί όλα τα πνεύματα, ώστε  να φέρουν σε μένα ό, τι εγώ  είχα επιθυμητό: ΧΡΥΣΌ , ασήμι, θησαυρούς μεγάλους και μικρους, επίσης, την άνοιξη-ρίζα, και ό, τι άλλο είναι διαθέσιμο στη Γη. Το μόνο που πήρα με αυτό το βιβλίο. Ήμουν επίσης σε θέση να εκδιώξω  τα πνεύματα αφού είχαν κάνει ό, τι τους ζήτησα (απόσπασμα  απο το βιβλίο του φάουστ το μάυρο κοράκι μετάφραση ελέυθερη για το παρόν ιστολόγιο )

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top