Πέμπτη 31 Μαΐου 2012
0 comments

Αρχαίο κρανίο των Μάγια με μαγικές δυνάμεις

5:59 π.μ.

Αρχαίο κρανίο των Μάγια με μαγικές δυνάμεις

Αναρτήθηκε από τον/την 1greek στο Μαΐου 27, 2012

Ένα αρχαίο κρανίο των Μάγια που είχε κλαπεί από το Θιβέτ από τους Ναζί και το οποίο φέρεται να έχει μαγικές δυνάμεις, έπεσε μυστηριωδώς και έχασε ένα μεγάλο κομμάτι από το σαγόνι του.

ΤΑ ΝΕΑ αυτά, όπως λέγεται, είναι άσχημα για την ανθρωπότητα, καθώς το κρανίο θεωρείται ότι θα μπορούσε να βοηθήσει ακόμα και με την επικείμενη καταστροφή του κόσμου με το τέλος του ημερολογίου των Μάγια.

Ο ιδιοκτήτης του παρ’ όλα αυτά, Τόμας Ρίτερ, είπε στη γερμανική The Local ότι «η ζημιά ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη. Δεν νομίζω λοιπόν ότι είναι κακός οιωνός».

Δεν είναι ξεκάθαρο το πώς έπεσε το κρανίο, το οποίο ονομάστηκε από τον Ρίτερ “Quathemoc” και είναι σκαλισμένο σε ηφαιστειακή πέτρα . Μια θεωρία λέει ότι το έριξε κατά λάθος ένας βοηθός εργαστηρίου κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφησης, ενώ μια άλλη λέει ότι έπεσε από μόνο του.

Ο Ρίτερ που ασχολείται με την ιστορία ερασιτεχνικά, είπε στους δημοσιογράφους ότι το Quathemoc είναι ένα από τα 13 μαγικά κρανία που υπάρχουν στον κόσμο και ότι σχεδιάζει να το μεταφέρει στην αρχαία περιοχή των Μάγια στο Μεξικό στις 21 Δεκεμβρίου 2012, την τελευταία μέρα του ημερολογίου των Μάγια.

«Σύμφωνα με την προφητεία, τη μέρα αυτή, τα κρανία θα αποκαλύψουν τη μυστική γνώση στην ανθρωπότητα» είπε ο Ρίτερ. «Αλλά δεν ξέρω να πω κάτι παραπάνω πάνω σ’ αυτό. Τα κρανία υποτίθεται ότι θα αρχίσουν να μιλάνε ή κάτι τέτοιο».

Το κρανίο Quathemoc έχει περάσει περιπέτειες άξιες ενός επεισοδίου του Ινδιάνα Τζόουνς. Το ταξίδι του ξεκινάει από τη νότια Ινδία και το Θιβέτ, όπου βρισκόταν σε ένα μοναστήρι, αλλά κλάπηκε μεταξύ του 1937 και 1939 από ένα τάγμα των Ναζί που ενδιαφερόταν για τον αποκρυφισμό.

Στη συνέχεια, βρέθηκε ανάμεσα στα προσωπικά αντικείμενα του υπουργού Εσωτερικών των Ναζί και αρχηγού της Γκεστάπο, Χάινριχ Χίμλερ, γνωστού ειδήμονα της μαγείας και των αρχαίων πολιτισμών.

Ο Ρίτερ το 2009 έγραψε ότι ένας άνδρας, του οποίου ο παππούς απέκτησε το κρανίο όταν ο Χίμλερ συνελήφθη, του το έδωσε όταν συναντήθηκαν στο Γουίλτσιρ στη νότια Αγγλία.

Ο μυστηριώδης άνδρας είπε στον Ρίτερ ότι το κρανίο είχε επιλέξει «να συνεχίσει το ταξίδι του» μαζί του.

Το κρανίο σήμερα βρίσκεται σε ένα ειδικό εργαστήριο στη Σαξονία της Γερμανίας.


youmagazine.gr/
https://1greek.wordpress.com/2012/05/27/%ce%b1%cf%81%cf%87%ce%b1%ce%af%ce%bf-%ce%ba%cf%81%ce%b1%ce%bd%ce%af%ce%bf-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%bc%ce%ac%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%bc%ce%b5-%ce%bc%ce%b1%ce%b3%ce%b9%ce%ba%ce%ad%cf%82-%ce%b4%cf%85%ce%bd/

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top