Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011
0 comments

ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΣΤΡΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ

5:33 π.μ.
Είναι οι εξωσωματικές εμπειρίες και οι κοντά στο θάνατο εμπειρίες αλήθεια ή είναι απλά ένα τέχνασμα του μυαλού; Σε όλες τις κουλτούρες τα άτομα έχουν βιώσει την παραδοξότητα της OBE. Αυτές είναι τόσο διαδεδομένες επιστήμη έχει δείξει το ενδιαφέρον για το θέμα και έχει κάνει κάποιες μελέτες για αυτό. Οι περισσότεροι επιστήμονες υποστηρίζουν το εκτός της εμπειρίας του σώματος είναι φανταστικό, μόνο στο μυαλό, και μπορούν να αναπαραχθούν με την τόνωση τμήματα του εγκεφάλου. Είναι ωραίο επιστήμη έχει ερευνήσει και έχουν τις θεωρίες τους. Υπάρχει καμία απόδειξη υπάρχει το εκτός της εμπειρίας του σώματος είναι μια αντικειμενική πραγματικότητα; Ότι η συνείδηση ​​μπορεί πραγματικά να υπάρχει έξω από το φυσικό σώμα;Οι πολλές ιστορίες που αφορούν εξοσωματικές εμπειρίες περιέχουν ισχυρά αποδεικτικά στοιχεία, εκτός από τις ιστορίες αυτές δεν υπόκεινται στην επιστημονική μέθοδο και συνεπώς δεν μπορεί να αναπαραχθεί μέσω του πειραματισμού.Ένα παράδειγμα μιας τέτοιας ιστορίας ήταν ένας πατέρας που είχε τη δική του εξωσομαστική εμπειρία ως παιδί. Το 1943 ήταν 12 χρονών. Η οικογένειά του ζούσε στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου. Κατά τη διάρκεια αυτούς τους δύσκολους καιρούς οικογένεια του παππού μου, ως καταφύγια πολέμου, κατέληξε να κινείται σε ένα μικρό χωριό.Λίγο μετά κινήθηκαν προς το χωριό του , εκείνος όμως αρρώστησε με την παρωτίτιδα και έπεσε με υψηλό πυρετό. Κατά τη διάρκεια υψηλό πυρετό του έχασε τις αισθήσεις του για ώρες.
Ανησυχούσαν για το γιο τους, οι γονείς του ζήτησαν ένα γιατρό από άλλο χωριό για βοήθεια.Κατά τη διάρκεια της απώλειας της συνείδησης του, ο νεαρός είχε μια απ τις λεγόμενες εξωσωματικές εμπειρίες. Θυμάται να πλανάται πάνω από το σώμα του. Είδε τους γονείς του και ο γιατρός ποτέ δεν είδε πριν.Του βάζαν υγρές πετσέτες προσπαθόντας να πετύχουν την ελάττωση του πυρετού του. Είπε ότι παρακολουθούσε από τις εναέριες χωρίς καμία πραγματική προβληματίστηκα για το τι συνέβαινε? Ήταν απλώς παρατηρητής.Στη συνέχεια, η ευαισθητοποίηση του αυξήθηκε πολύ . Ξαφνικά ήταν ψηλά πάνω από το χωριό. Ήταν κοιτάζοντας προς τα κάτω, σαν να είχε μια πανοραμική θέα της πόλης. Είδε όλο το χωριό, όλοι οι δρόμοι και τα σπίτια στη λεπτομέρεια. Αυτό που ήταν παράξενο ήταν αυτό που συνέβη τη νύχτα, και το χωριό δεν είχε φώτα του δρόμου. Ρώτησαn τον μπαμπά πώς είδε τίποτα αν ήταν σκοτεινό. Ο μπαμπάς είπε ότι ήταν πολύ περίεργη. Είδε τα πάντα, ακόμη και στο σκοτάδι.Αυτή είναι μια ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια. Τι σημαίνει αυτό για την OBE; Ο συμμετέχων δεν βλέπει με κόσμο, με τις φυσικές αισθήσεις. Η εξωπραγματική συνείδησης μπορεί φαινομενικά βλέπουν στο σκοτάδι, έτσι ίσως είναι που βλέπουν τα γεγονότα με κάποια «αστρικό θέαμα». Δεν χρειάζεται φως τρίβοντας τα οπτικά νεύρα.Ως παιδί του άρεσε να σύρει στο μυαλό του τις εικόνες. Το παιδί αποφάσισε να εκπονήσει ένα χάρτη της πόλης από ό, τι θυμόταν από εναέρια άποψη του. Όντας περίεργοι για την εμπειρία του, ο νεαρός αποφάσισε να ακολουθήσει το χέρι του που χάρτη και να δει αν ήταν ακριβείς ή όχι. Προς έκπληξή του, ανακάλυψε χάρτης του ήταν! Βρήκε τοποθετεί στο χάρτη του ότι ήταν δεν γνωρίζε , αλλά είδε από «πάνω». Αυτό που ήταν σε θέση να ανακαλεί απόεναέρια άποψή του για το χωριό ήταν πραγματικό. Κατέληξε πραγματικά να αναρωτιέται για αυτό, αλλά Β 'Παγκοσμίου Πολέμου ήταν σε εξέλιξη και σύντομα ήταν σε κίνηση και πάλι.

Ένα παιδί είχε την περιέργεια να τεκμηριώσει τα όσα είδε κατά τη διάρκεια μιας εξωσωματικής εμπειρίας, και ανακάλυψε ότι ήταν ακριβής. Αυτό σημαίνει ότι οι εξωσωματικές εμπειρίες είναι κυριολεκτικά αληθής. Ίσως επιστήμη θα επιτρέψει μια μέρα να είναι σε θέση να αναδημιουργήσουν το πραγματικό γεγονός και η μελέτη είναι για πραγματικό. Αν μια μέρα έχουμε αποδείξεις για την πραγματικότητα της OBE, θα αλλάξει ό, τι γνωρίζουμε για το σύμπαν και τους νόμους της φύσης.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top