Πέμπτη 14 Απριλίου 2011
0 comments

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΜΕΡΟΣ Α

4:13 π.μ.
  Η πίστη είναι το κλειδί στη  χριστιανική ζωή.
Μέσα απο τη πίστη έχουμε πετύχει το ακατόρθωτο.
η πίστη μετακινελι βουνά λέει ένα ρητό (Mark 9:23).  Η πίστη είναι το κλειδί να εισακουστείς στο Θεό Faith is (Is. 65:24; Matt.6:5), η αποδοχή του Θεού  μέσα μας.  (Rom. 5:1; James 2:23).Στη πραγματικότητα όλα τα ευαγγέλια αναφέρονται στην πίστη  (Rom.1:16-17).


ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ
Προς Κορινθίους  5:7

To χειρόγραφο  αποκαλύπτει  δύο είδη γνώσεων που μπορούμε να  πάρουμε
Απ τή γνώση της αίσθησης-ανάλογα με την εμφάνιση
Η γνώσαη που μας δίνει η αποκάλυψη -βασισμένη στο λόγο του Θεού.(Ρωμ.10:17)



Η ΠΙΣΤΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΘΕΟ

Προς  Εβραίους 11:6; 1 Πέτρος 1:6-7

Πολλοί χριστιανοί βλέπουν την πίστη  ως ένα μέσω να πάρουν αγαθά απο το Θεό, αλλά η πίστη είναι ΄πολλά περισσότερα απο αυτό .Η πίστη απο μόνη της  είναι η διαδικασία θα μπορούσαμε να  πούμε  που βάζουμε κατα κάποιο τρόπο το Θεό στη καρδιά μας. Μερικοί πιστύεουν ότι πραγματική πίστη είναι να πέρνεις τις απαντήσεις σου αμέσως.Όμως η Βίβλος λέει για την  προσπάθεια  για την πίστη όπως το χρυσό λιώνει  η σμιλέυεται ανάλογα στη φωτιά.Συχνά βλέπουμε μόνο την άμεση ανάγκη μας , αλλά ο Θεός έχει προγραμματίσει κάτι πολύ βαθύτερο και μεγαλύτερο για τις ζωές μας.απ  το να απαντά απλώς στις δικές μας ανάγκες.Τη στιγμή που απαντά στις προσευχές μας δεν χρειάζεται να πιστέψουμε ότι θα γίνει γιατι έχει ήδη γίνει.Γιαυτό  ο Θεός  μερικές  φορές  καθυστερεί τις απαντήσεις που ζητάμε  για  να δοκιμαστεί η πίστη μας και να αποδειχθεί αν είνι αυθεντική. Πάλθ περνουμε τις απαντήσεις  και κάτι πολύτιμο περνά στις καρδιές μας, ο χαρακτήρας μας  δυναμώνει με τη πίστη στο Θεό.Μερικές φορές  κάποια  πολύ γνωστα  παραδείγματα  πίστης  στις Γραφές είναι παραδείγματα ενδυνάμωσης της πίστης μας.( δες Mark 7:25-30; Rom.4:18-21).



ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top