Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010
0 comments

ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ

7:53 π.μ.
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΣ   Α



Πως λειτουργεί το θέμα τις πίστης

Ο Θεός έχει  σχεδιάσει τη χριστιανική ζωή γύρω απο τη πίστη , που διακρίνεται σε  4 στάδια.Ο λόγος του Θεού.Πρώτα μα  συμβουλεύει και ενθαρύνει  τη πίστη μας  με το λόγο Του που είναι κατάληλος για κάθε περίσταση.Αυτός μπορεί να  τον βρεί κανείς μέσα απο τις Γραφές    και τα λόγια  του Αγίου Πνεύματος ( δες Γέννεση.15:3-5;17:15-21; Josh.1:8; Ps.1:2).


Υπακοή στο  λόγο  Του
Για την πίστη και το πώς μπαίνει και λειτουργεί στη ζωή μας  , πρέπει να κάνουμε ένα βημα στην  πίστη  και να  υπακούμε το  λόγο Του.Η πίστη είναι κάτι το ενεργό , και όχι κάτι παθητικό.Οι περισσότερες  υποσχέσεις του Θεού για μας είναι συνεχείς - θα κάνει αυτό που είναι καλύτερο για μας αν και μεις όμως συμμετέχουμε.  (see Genesis 15:6; Matthew 7:24-27; James 2:17).


Η κρίση



Αυτή είναι μια περίοδος  δοκιμής.Όσα συμβαίνουν γύρω μας είναι μια δοκιμασία σε ότι μας Λέει,
θέλοντας να φανεί  οτι δεν  παρουσίάζονται αποδείξεις    για την πίστη μας.Σε αυτή τη περίπτωση η πίστη μας είναι  αποκλειστική στο λόγο Του.
This is a period of testing.(see Rom. 4:16-21; Ps.105:17-20).


Το αποτέλεσμα


Το τελικό αποτέλεσμα είναι η νίκη από την πλευρά του πιστού, φέρνοντας δόξα του Θεού (1 Ιωάννη 5:04? Γένεση 21:1-3? Ψαλμός 105:20-22? 3:16 Πράξεις? Heb.6 :13-15).


Η ζωή της πίστης


Αυτό που είμαι - δίκαιος με την πίστη (Eph.2: 8? Phil.3: 9)
Αυτό που έχω - υποσχέσεις με την πίστη (Heb.6: 12)
Τι μπορώ να κάνω - εκμεταλλεύεται την πίστη (Mark 16:17-18? Ιωάννης 14:12)



Αποτελεσματική Προσευχή


Ομολόγησε λάθη σου τον έναν στον άλλον, και προσεύχονται για ένα άλλο ένα, ότι το YE μπορεί να θεραπευθεί. Η τελεσφόρος ένθερμη προσευχή ενός δίκαιου ανθρώπου availeth πολύ. James 5:16 (KJV)Ομολόγησε αμαρτήματά σας σε ένα άλλο, και προσεύχονται ο ένας τον άλλο, ότι μπορεί να επουλωθεί.Η αποτελεσματική, ένθερμη προσευχή ενός δίκαιου ανθρώπου προσφεύγει πολύ. James 5:16 (NKJV)Ποιο είναι το κλειδί για την προσευχή; Γιατί πολλοί Χριστιανοί προσεύχονται και να μην βλέπουμε την απάντηση τους προσευχή; Η απάντηση βρίσκεται σε αυτό το στίχο, η οποία μας δίνει τρία σημεία που είναι απαραίτητες για να μας προσεύχεται Αποτελεσματική:

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top