Τετάρτη, 28 Ιουλίου 2010
0 comments

ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ

4:07 π.μ.
Τι είναι ψυχική επίθεση καταρχήν.Ψυχική επίθεση είναι  η μεταφυσική πνευματική επίθεση  που  δέχεται ο άνθρωπος με σκοπό τη  διανοητική πνευματική του εξόντωση.Ψυχική επίθεση συγκαταλέγεται  στις μαύρες , σκοτεινές τέχνες.Άτομα με ισχυρή αύρα δέχονται ψυχικές επιθέσεις από  δαίμονες με σκοπό να τους αποδυναμώσουν ,κυριεύσουν η  ακόμα και εξοντώσουν. Όταν  το πνεύμα δεν μπορεί να εξοντώσει  άμεσα το θύμα  χτυπάει με έμμεσο τρόπο να εξουδετερώσει  τις άμυνες  του ατόμου, να ρίξει τη  ψυχολογία του  , να κλονίσει  την εμπιστοσύνη  του και τελικά να εξοντώσει το ίδιο το άτομο.Αναγνωριστικά των ψυχικών επιθέσεων είναι οι ακόλουθες περιπτώσεις.Προτού αρχίσετε να το σκέφτεστε στα σοβαρά  ότι πέσατε θύμα ψυχικής επίθεσεις  ανα΄λύστε τις  αιτίες που μπορεί να  σας οδήγησαν εκεί .  ΑΝ  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΕΞΗΓΗΣΗ  ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΥΝΕΒΕΙ Η ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΣΥΧΝΑ Η  ΣΥΝΕΒΗ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΦΕΥΓΕΤΕ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ  ΨΥΧΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ

  1.   Αισθάνεστε τελείως μπερδεμένη και όσο και να προσπαθείτε δε μπορείτε να  συγκεντρώσετε τον εαυτό σας
  2. Συνεχώς παρεξηγείται πράγματα  και καταστάσεις όταν προσπαθείτε να επικοινωνήσετε με άλλους?
  3. Έχετε κρίσης απελπισίας και πανικού συχνά?
  4. Χωρίς λόγο  αισθάνεστε  απίστευτα αδέξια  ?
  5. Κάποιος  συγγενής σας  αρρώστησε ξαφνικά η πέθανε ?
Αν σας συμβαίνουν αυτά και έχετε αποκλείσει κάθε  φυσιολογική και  κανονική σύμπτωση και εφόσον δέχεστε το μεταφυσικό και το υπερβατικό  , τότε έχετε πέσει θύμα ψυχικής  επίθεσης.Παρακάτω θα ακολουθήσουν μέθοδοι   που μπορείτε να  προστατευτείτε από τις ψυχικές επιθέσεις.

                                                           ΤΡΟΠΟΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ  ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ
  1. Ασπίδα αύρας . Χρησιμοποιώντας την αύρα σου  ώς ασπίδα. Κλείσε τα μάτια σου και στάσου ακίνητος . Οραματισμού ένος προστατευτικό πεδίο  γύρω από εσένα  που μπορείς να το ελέγχεις  συγκεντρώσου και φαντάσου το να σε περικλείει  σαν μια μεγάλη φυσαλίδα γύρω σου ,  στην αρχή οραματίσου το και φαντάσου το μεχρι να  μπορέσεις να το δεις .Κάνε ένα κύκλο με τα χέρια σου γύρω απο τον εαυτό σου .Τώρα ανοίξτε τα μάτια σας και επεκτείνετε εκείνη την ασπίδα γύρω το ολόκληρο δωμάτιό σας, που ενισχύει το σε ένα αδιαπέραστο κοχύλι, που αντανακλάται  στο εξωτερικό. Χρησιμοποίησε το σαν απεικόνιση καθώς επίσης και ένα πραγματικό φορητός κυκλικό καθρέφτη  καθώς περιβάλλεται γύρω από το δωμάτιό σας, κρατώντας σας χέρια επάνω σαν να πάτε   ενάντια σε έναν αόρατο τοίχο. Αυτή είναι μια ασπίδα. Θυμήσου όσο μεγαλύτερη η συγκέντρωση τόσο ποιο ισχυρό το αιθέριο πεδίο.
  2. Το γέλιο. Με την αγχολυτική  ψυχολογική  επίδραση που έχει  βοηθά  και από ιατρικής πλευράς, αναζωογονώντας το άτομο φτιάχνοντας τις εσωτερικές του άμυνες.Συμπέρασμα  γελάστε όσο περισσότερο μπορείτε αυξάνετε τις  ψυχολογικές άμυνες σας  που συνδέονται άμεσα με τις ψυχοσωματικές. 
  3. Δέστε μικρούς καθρέφτες στο εσωτερικό των παραθύρων σας με τους καθρέφτες να αντανακλούν προς τα έξω .
  4. Εν αντίθεση με το 3  μπορείτε να κρεμάσετε  σκόρδα και να τοποθετήσετε μικρά κομμάτια κρεμμύδι στα παραθυρόφυλλα  κοντά στις γωνίες. 
  5. Τοποθετήστε ένα πέταλο στη  πόρτα σας 

               

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top