Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011
0 comments

ΒΑΜΠΙΡ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΩΣ ΜΕΤΑΛΛΑΣΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΒΑΜΠΙΡ

12:25 μ.μ.
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΝΗΤΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟ ΒΑΜΠΙΡ

Αμαρτωλοί

Εκείνοι που ήταν ιδιαίτερα σκληροί ή βίαιοι στη ζωή θεωρήθηκαν πρωταρχικοί υποψήφιοι για να επιστρέψουν από τον τάφο ως βαμπίρ. Βούλγαροι περιέλαβαν τους ληστές, εμπρηστές, πόρνες, άπιστους και επίβουλες μπαργούμαν και άλλοι άτιμοι άνθρωποι. Εκείνα που ειχαν βιο έκλυτο ή οι ζωές ήταν επίσης πιθανό να επιστρέψουν ως βαμπίρ. Αυτό, φυσικά, ήταν μόνο η περίπτωση για εκείνα τα άτομα που δεν μετανόησαν και λαμβάνουν το άφεση πριν από το θάνατο. Πάλι, η ψυχή θεωρήθηκε για να δεσμευθεί στο σώμα, αποτρέποντας τη φυσική αποσύνθεση του σώματος. Και ενώ η ψυχή δεσμεύθηκε στο σώμα δεσμεύθηκε επίσης στην κυριαρχία του σατανά

Μάγισσες και μάγοι
Εκείνοι που άσκησαν μαύρο μαγικό ή τα κλημένα πνεύματα θεωρήθηκαν στους υπαλλήλους το διάβολο και ιδιαίτερα υπαγόμενος στο vampirism. Εάν μια μάγισσα ή ένας μαύρος μάγος πέθανε αμετανόητος αυτός, όπως την αυτοκτονία , δεσμεύθηκε στη γη και ανίκανος να περάσει στον επόμενο κόσμο. Επίσης, η μάγισσα ή ο μάγος περισσότερο υποβλήθηκε στη δαιμονική προσβολή. Ο απόγονος μιας μάγισσας ή ένας μάγος υποβλήθηκε επίσης να γίνει βαμπίρ μετά από το θάνατο. Αυτό ίσχυε ιδιαίτερα εάν υπήρξε λόγος να υποψιαστεί ότι το παιδί να είναι το αποτέλεσμα μιας ένωσης μεταξύ μιας μάγισσας και ενός δαίμονα του ύπνου ή ενός μάγου.


ΛΥΚΑΝΘΡΩΠΟΙ
Υπήρξε μια ισχυρή σύνδεση μεταξύ του ΛΥΚΑΝΘΡΏΠΟΥ και του βαμπίρ. Αντίθετα από το βαμπίρ, ο λυκάνθρωπος δεν θεωρήθηκε γενικά αθάνατος. Συνήθως υποστηρίχτηκε ότι όταν πέθανε ένα werewolf ήταν πλέον πιθανός να επιστρέψει ως βαμπίρ. Επίσης, εκείνοι που σκοτώθηκαν από ένα λυκάνθρωπο ήταν πιθανά πρωταρχικοί υποψήφιοι για την αναζοωγόνηση ως βαμπίρ. Συχνά οι δύο πληγές επρόκειτο να βρεθούν στις ίδιες γεωγραφικές περιοχές.


ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ ΣΧΙΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΡΕΤΙΚΟΙ
Η εκκλησία έχει θεωρήσει από καιρό την αυτοκτονία μια από τις unforgivable αμαρτίες. Πιστεφθηκε συνήθως στη χριστιανική Ευρώπη ότι τέτοιες ψυχές ήταν ανίκανες να στηριχτούν στον τάφο, ειδικά στο καθαγιασμένο έδαφος. Οι οργανισμοί τους δεν θα μπορούσαν να αποσυντεθούν και να επιστρέψουν στην αρχική σκόνη τους (η ο συνηθέστερα αποδεκτή απόδειξη της βρυκολακικής μόλυνσης) και άφησαν τους τάφους τους τη νύχτα στο θήραμα επάνω στη διαβίωση ποιους χορηγήθηκε η πιθανότητα της σωτηρίας ότι αμφισβητήθηκαν. Η πράξη excommunication απαγόρευσε ενός από τη λήψη των μυστηρίων της εκκλησίας. Αυτή η περίπτωση είναι παρόμοια με αυτήν της αυτοκτονίας. Που πέθανε θεωρήθηκε για να είναι ανίκανος να επιστρέψει στη σκόνη ή να βρεί την απελευθέρωση από το σώμα.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top