Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010
0 comments

ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΕΤΕ ΤΙΣ ΨΥΧΙΚΕΣ ΣΑΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ

12:33 μ.μ.
Η αυτοσυγκέντρωση  - βοήθα για να επιβραδύνει το μυαλό έτσι ένα μπορεί να αφήσει τη θετικότερη ενέργεια μέσα. Αυτό είναι μια ογκώδης ώθηση και θα βοηθήσει όλες τις ψυχικές δυνατότητες. Η περισυλλογή και αυτοσυγκέντρωση είναι άριστος τρόπος να δημιουργηθεί περισσότερη σύνδεση σε  ένα  και όλα γύρω. Να ονειρευτεί - καταγράψτε τα όνειρά σας και εγκαίρως όλα τα όνειρα θα αναφερθούν και θα επιτρέψουν σε ένα για να γλιστρήσουν ευκολότερα στα πιό υψηλά επίπεδα συνείδησης και ονείρων. Π.χ. να ονειρευτεί και  να πετύχει την αστρική προβολή. Υπάρχουν πολλές ψυχικές δυνάμεις που μαθαίνονται μέσα στη συνείδηση των ονείρων μας. Τα κατάλληλα διενεργηθε'ντα τελετουργικά είναι μεγάλοι τρόποι να συνδέθούν μεταξύ τους. Καταλάβετε ότι τα θετικά τελετουργικά είναι τα καλύτερα και βασισμένα στο εγώ, τα τελετουργικά θα έχουν μόνο τα αρνητικά αποτελέσματα φυσικά. Απόκρυφα σύμβολα - χρησιμοποιήστε τα απόκρυφα σύμβολα για να ωθήσετε τις ψυχική δυνάμεις ή την ενέργειά σας. Αυτά είναι μεγάλα ισχυρά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να κρατήσουν και να δημιουργήσουν την πεποίθηση που είναι ένα μεγάλο εργαλείο για τις ψυχικές δυνάμεις. Νηστεία - ναι αυτός είναι σωστός, η νηστεία αποβάλλει τις τοξίνες και καθαρίζει το σώμα, επιτρέποντας κατά συνέπεια την καλύτερη υγεία, στο πνεύμα και το μυαλό. (όπως μια διατροφή νηστείας νερού) Μην τρώγοντας κανένα κρέας - το κρέας το κάνει για να συνδέσει σκληρότερα με τα βαθύτερα επίπεδα συνείδησης και με το διαλογισμό. Αποβάλλοντας το  θα βοηθήσει να καθαρίσει το σώμα αυτού. Η χρησιμοποίηση του δοχείου ακουστικού κτυπά - πρόσθετος κτυπά τη βοήθεια να συντονιστεί το μυαλό και το πνεύμα καλύτερα. Μοναξιά - πάρτε μακριά για μερικές εβδομάδες, πηγαίνετε  σε  κάποια απομόνωση ένα απομωνομένο μέρος  και κρατήστε μακρυά από άλλους ανθρώπους. Οι άνθρωποι στραγγίζουν τις ενέργειές μας και το κάνουν  με σκοπό να συντονίστουν σκληρότερα στις ψυχικές δυνάμεις . Η μοναξιά και η φύση είναι ένας καλός συνδυασμός  για να μαθευτούν και  για να συντονίζονται στη βαθύτερη συνεκτικότητα. Ακριβώς όπως τις ιστορίες των μοναχών που πηγαίνουν του Ιμαλαίαυ για να μάθουν το Θεό. Η ανάγνωση πολλών άλλων απόψεων ανθρώπων σας δίνει ένα περισσότερο ανοιχτό μυαλό. Δείτε τη γνώση όπως τα ψυχικά καύσιμα. Η χρησιμοποίηση των επιβεβαιώσεων μπορεί καθημερινά εντυπωσιακά να αυξήσει την ψυχική εκδήλωση. Βάλτε τις θετικές  σκέψεις στον τοίχο σας. Ένα καλό παράδειγμα είναι αγάπη για  τη ζωή μου. Αυτό θα βοηθήσει να φέρετε τις θετικές εκδηλώσεις αγάπης στη ζωή σας. Ταξίδι - αυτό είναι ένας ισχυρός τρόπος να απεικονιστούν και να δουν οι άγνωστες θέσεις. Με αυτόν τον τρόπο θα επιτρέψετε στο μυαλό για να μην πάρετε συνημμένο και να μην επιτρέψετε στο πνεύμα περισσότερη κυριαρχία. Το μυαλό έχει έναν τρόπο τις γνωστές θέσεις τις λιγότερο όμορφες και άγνωστες θέσεις ομορφότερες. Αυτό είναι λόγω της πτυχής πνευμάτων.


copyright (wwwmythsandlegends.blogspot.com)  επιτρέπεται  η οποιαδήποτε αντιγραφή   με τον όρο ότι θα αναφέρετε  το url  του site  ως   πηγή.

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top