Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

ΕΝΑ ΦΥΛΑΧΤΟ ΑΠΟ ΛΕΜΟΝΙ

4:35 π.μ.
no image

Αυτο το παλιό ιταλικό ξόρκι Strega γίνετε για έναν φίλο ή αγαπημένο πρέπει εκτελείται καλύτερα στα μεσάνυχτα μιας πανσελήνου. Θα χρειαστείτε... Διαβάστε περισσότερα »

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΚΑ ΜΥΘΟΥΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ

8:50 π.μ.
no image

Aνάλυση  των δέκα σημαντικότερων  αστικών μύθων  για το αν ισχύουν η όχι γύρω  απο το καρκίνο .Μεγάλοι επιστήμονες και γιατροι αναλύουν τους... Διαβάστε περισσότερα »

Ο ΜΑΓΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ

5:40 π.μ.
no image

Για τις χιλιετίες, οι μάγοι, οι μάγισσες,  έχουν χρησιμοποιήσει τον  μαγικό κύκλο για να καθορίσουν τον τομέα των μαγικών πρακτικών  τους . ... Διαβάστε περισσότερα »

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ( ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

2:18 π.μ.
no image

Πορτοκαλής-υπερηφάνεια και θάρρος ηρωισμός και έλξη συγγένεια και ευημερία (όπως σε μια καλή συγκομιδή). Το πορτοκάλι είναι προσαρμοσμένο στ... Διαβάστε περισσότερα »

Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ "ΤΡΙΤΟΥ ΜΑΤΙΟΥ"

5:57 π.μ.
no image

Στάση για 6 χιλιοστά πίσω από έναν καθρέφτη, και με το  βλέμμα στην αντανάκλασή σας με τα δύο μάτια ανοικτά. Καταρχάς θα δείτε δύο μάτια, φυ... Διαβάστε περισσότερα »

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ

3:28 π.μ.
no image

Όπως με κάθε ντοκυμαντέρ αποκαλύπτι πράγματα παρουσιάζει απόψεις και αναλύσεις επιστημόνων ανάλογα με τα πιστεύω του .Δείτε το όλοι και σχημ... Διαβάστε περισσότερα »

Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗ

9:29 π.μ.
no image

  THE TRUE STORY OF EXCORSIST OΛΟ ΤΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ  ΑΝΑΛΥΩΝΤΑΣ  ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ ΕΞΟΡΚΙΣΤΗΣ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ... Διαβάστε περισσότερα »

H MAΓΕΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ ( ΜΠΛΕ )

9:25 π.μ.
no image

Μπλε ( συμβολίζει  το νερό)  τη συναισθηματική εργασία , την αγάπη,  την ειρήνη, και  την προστασία. Εξέτασε το χρώμα της φρόνησης,  τησ σκέ... Διαβάστε περισσότερα »

ΒΙΝΤΕΟ ΜΥΣΤΙΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

6:06 π.μ.
no image

ΜΙΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ  ΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΚΡΥΦΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ   ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΗΣΤΗ VISALTIS  ΣΤΟ  YOUTUBE ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ... Διαβάστε περισσότερα »

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ( ΜΩΒ)

5:39 π.μ.
no image

Βιολεττί  ( μώβ) - δύναμη, πλούτος, και καλή τύχη. Εξέτασε το χρώμα του δικαιώματος, η πορφύρα αντιπροσωπεύει την κρίση, τη βιομηχανία, και... Διαβάστε περισσότερα »

ΧΡΩΜΑΤΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

1:58 π.μ.
no image

Η θεραπεία αύρας λειτουργεί επίσης πολύ καλά από κοινού με χρωματοθεραπεία, ή «θεραπεία χρώματος,» που είναι βασισμένη στη χρησιμοποίηση του... Διαβάστε περισσότερα »

O ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ

1:55 π.μ.
no image

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ  ΜΕ ΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΣΠΗΛΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ  πηγή (http://www.youtube.com/watch?v=Zt1Bh4hlPaA&playnext=1&videos=D7mXhu... Διαβάστε περισσότερα »

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010
Τετάρτη 25 Αυγούστου 2010

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

5:08 π.μ.
no image

ΟΙ 10 ΜΥΘΟΙ ΦΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΟ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ DISCOVERY CHANNEL ΤΟ ΡΗΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ( ΤΟ ΝΕΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ... Διαβάστε περισσότερα »

Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010
Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Recent Posts

Hosting Directory ή 2Fast Directory Ελληνικος καταλογος Internet με επιλεγμενα links Review ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΟ

Zoogle.gr

TRANSLATE THIS PAGE TO YOUR LUNGUAGE Άδεια Creative Commons
Οποιαδήποτε ανάρτηση επιτρέπεται η αντιγραφή της μόνο αυτούσια και με την προυπόθεση ότι θα υπάρχει ενεργό λινκ του wwwmythsandlegends.blogspot.com Creative Commons Αναφορά προέλευσης-Όχι Παράγωγα Έργα 3.0 Ελλάδα . Tweety Blogs
Το μοναδικό στο ελληνικό web με ζωντανή ροή ενημέρωσης, αποκλειστικά από Βlogs !
Top